Club Show-Diesel hall

<< back to videos

Sherbim fonie-ndricimi-stage Ndricimi U perdoren gjithsej 16 robote Martin,8 mac 350 entour dhe 8 mac 101 wash.Gjithashtu 1 blits Martin Atomix dhe 6 Showtec active dmx sunstrip per blinders.Per vendosjen e roboteve dhe elementeve te tjere te ndricimit u perdor skeleri alumini trekendeshe Asd. Te gjitha keto te kontrolluara nga Martin M1 pult ndricimi. Fonia U perdor Eaw Jfl 210 & Eaw sub fr 250.Ky eshte sistemi me i mire fonie aktualisht ne Shqiperi per club show me fuqi prej 8 kw dhe kapacitet deri ne 500 persona. Stage-Podium U perdor 20 m katror podiume me lartesi 1 m per Dj.

Related Products: M1